EYHO part of I4NATURE.world 

Jonge denkers en doeners verbinden aan de uitdagingen van natuur en klimaat; Boeren en de agrifoodsector hebben de oplossing!

Eat Your Heart Out

Eat Your Heart Out

Eat Your Heart Out gaat over momenten, evenementen en festivals waarbij je op een leuke, belevende manier een stap zet in de wereld van voedsel, vanuit het perspectief van jongeren.
We willen passie verbinden aan de wereld van voedsel, dus vanuit allerlei hoeken waar die passie zit bij jou en jullie gaan we de link proberen te maken met voedsel. Als belangrijkste doel, dat jullie de wereld van voedsel gaan inspireren en mee gaan veranderen om toekomstig bestendig te worden. In Nederland, maar ook Nederland als voedsel land in de wereld. 
Eat Your Heart Out verbind ook jongeren vanuit Nederland, Agrifood kenniscentrum van de wereld, met allerlei jongeren op de hele wereld, om samen te werken, toffe ontmoetingen te hebben en plezier te hebben.


Wat is ons doel

Eat Your Heart Out heeft als doel om aan een nieuw ecosysteem voor innovatie te realiseren!
Hierbij is het betrekken van jongeren en jong ondernemerschap de manier waarop we dit willen bereiken.


Hoe willen we dit doen

Op dit platform willen we jou dus kennis laten maken met de wereld van voedsel, op een leuke uitdagende manier, waar jij aan kan bijdragen!
Wat vind jij toffe, leuke grappige of uitdagende activiteiten, blogs, filmpjes, projecten over de wereld van voedsel? Meld het ons en we posten het gelijk, zodat dit een online plek wordt van jullie, de hotspot voor jongeren en de wereld van voedsel!

Wij zijn ervaren/ de voorgaande edities 

EYHO is opgezet door Xander Zone. Nadat er op wereldvoedseldag twee jaar in Den Haag met jongeren aan een festival is gewerkt, hebben deze stichtingen hèt festival op wereldvoedseldag voor en door jongeren opgepakt en bouwt hier sinds 2014 aan om het binnen de context van de dutch agrifood week tot het platform voor jongeren en de wereld van voedsel te maken! De plek waar jongeren het verschil maken voor de toekomst!


Ambassadeur
EYHO wordt gesteund door onze ambassadeur Hans Hoogeveen. Hans is de permanente vertegenwoordiging namens Nederland bij de wereldvoedselorganisatie FAO in Rome.